OVER JUDITH

Ik ben Judith en ben 38 jaar. Ik heb twee kinderen die op dit moment 5 en 10 jaar oud zijn. In 2003 heb ik mijn HBO opleiding sociaal-pedagogische hulpverlening afgerond. Ik ben na deze opleiding gaan werken met kinderen met een beperking en/of gedragsstoornis. Ik heb aanvullende trainingen gevolgd en certificaten behaald op het gebied van kindercoaching, beelddenken, klinische psychologie, praktische psychologie, startblokken en gedrags- en leerproblemen. Daarnaast heb ik stage gelopen in een huiswerkklas voor tieners om opdrachten uit te werken voor de specialisatie leer- en gedragsproblemen. Om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van leren bij te houden, bezoek ik regelmatig congressen en volg ik lezingen en trainingen hierover. Naast coaching val ik af en toe in als peuterleidster op peuterspeelzalen en doe ik vrijwilligerswerk bij inloopochtenden voor ouders met jonge kinderen.

WAAROM COACHING BIJ HET LEREN?

Tijdens mijn specialisatie leer- en gedragsproblemen is mijn interesse ontstaan voor het coachen van kinderen bij het leren. Bij mijn stage in een huiswerkklas merkte ik dat er bij huiswerk maken en leren meer komt kijken dan alleen een kind helpen met een opdracht. Van hieruit ben ik me steeds meer gaan bezig houden met hoe leren werkt bij kinderen. Mijn doel is om uit kinderen te halen wat ze in zich hebben zitten op het gebied van leren. Naar kinderen kijken en luisteren is in mijn ogen dan belangrijk.

Twijfel je of je kind begeleiding nodig heeft of wat de juiste begeleiding is? Ik sta altijd open voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om dit te bespreken.

CONTACT

Heb je vragen, wil je contact of een gratis intakegesprek?

DSC_0005

Judith Koers-Tol

Opleidingen & Cursussen

HBO opleiding sociaal-pedagogische hulpverlening

Certificaten en diploma’s behaald op het gebied van gespreksvaardigheden, praktische psychologie, klinische psychologie, kindercoaching en gedrags- en leerproblemen.

Geregistreerd Kindercoach bij het Kindercoachgilde

Aangesloten bij het Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches