OVER JUDITH

Ik ben Judith en ben 39 jaar. Ik heb twee kinderen van 6 en 11 jaar oud. Na het behalen van mijn HBO diploma ‘Sociaal Pedagogisch hulpverlener’ heb ik met veel plezier gewerkt op een orthopedagogisch dagcentrum. In deze zes jaar heb ik ervaring op kunnen doen met het begeleiden van kinderen met een beperking en/of gedragsstoornis.

Om als kindercoach en studiecoach aan de slag te kunnen ben ik aanvullende trainingen gaan volgen, waarbij ik me steeds meer ben gaan richten op het stukje leren bij kinderen.
Voor het uitwerken van opdrachten heb ik daarnaast mee kunnen lopen bij een huiswerkbegeleidingsklas voor tieners. Een overzicht van mijn behaalde diploma’s en certificaten kun je vinden onderaan deze pagina.

WAAROM COACHING BIJ
HUISWERK EN LEREN?

Tijdens mijn specialisatie leer- en gedragsproblemen is mijn interesse ontstaan voor het leren. Bij het uitwerken van mijn opdrachten kwam ik erachter dat elk kind zijn eigen verhaal heeft wanneer ze vastlopen op school en dat er bij het leren meer komt kijken dan alleen helpen met een opdracht.

Veel kinderen weten niet goed hoe ze moeten leren of hebben zichzelf een manier van leren aangeleerd die niet goed voor hun werkt. Ze kunnen dan moeilijk laten zien wat ze echt kunnen. Dat kan gevolgen hebben voor hun motivatie op school en in sommige gevallen ook voor hun toekomst. Ik help deze kinderen daarom graag verder.

Mijn streven is om naar voren te kunnen halen wat er meespeelt bij het kind als het leren niet lukt maar ook wat je voor kinderen kunt doen om uit ze te halen wat ze in zich hebben zitten. Naar kinderen kijken en luisteren is dan belangrijk.

Twijfel je of je kind begeleiding nodig heeft of wat de juiste begeleiding is? Ik sta altijd open voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om dit te bespreken.

CONTACT

Heb je vragen, wil je contact of een gratis intakegesprek?

DSC_0005

Judith Koers-Tol

Opleidingen & Cursussen

Diploma’s
HBO opleiding sociaal-pedagogische hulpverlening
Kindercoachvaardigheden
Studiecoach

Certificaten
Leren leren specialist
Gespreksvaardigheden
Praktische psychologie
Klinische psychologie
Gedrags- en leerproblemen
Executieve functies
Voor- en vroegschoolse educatie (oriëntatie en verdieping)
Faalangst vanuit het contextuele perspectief

Aangesloten bij Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches

Erkend LEREN-LEREN Specialist

Leren-Leren specialist