OVER JUDITH

Ik ben Judith en ben 38 jaar. Ik heb twee kinderen die op dit moment 5 en 10 jaar oud zijn. In 2003 heb ik mijn HBO opleiding sociaal-pedagogische hulpverlening afgerond. Ik ben na deze opleiding gaan werken met kinderen met een beperking en/of gedragsstoornis. Ik heb aanvullende trainingen gevolgd en certificaten behaald op het gebied van kindercoaching, beelddenken, klinische psychologie, praktische psychologie en gedrags- en leerproblemen. Daarnaast heb ik stage gelopen in een huiswerkklas voor tieners om opdrachten uit te werken voor de specialisatie leer- en gedragsproblemen en ben ik mentor geweest bij het School’s Cool project. Naast coaching val ik af en toe in als peuterleidster op peuterspeelzalen en doe ik vrijwilligerswerk bij inloopochtenden voor ouders met jonge kinderen.

WAAROM KINDERCOACHING?

Ik heb me altijd al gedreven gevoeld om het beste uit kinderen te halen. In mijn werkverleden heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat een kind zich fijn voelt. Alleen dan kan hij uit zich halen wat hij in zich heeft. Naar kinderen luisteren is belangrijk om erachter te kunnen komen wat nodig is om met zelfvertrouwen in het leven te kunnen staan. Met kindercoaching kan ik dit bieden aan kinderen. Dit is een belangrijke reden geweest om hier een eigen bedrijf in te beginnen.

Juist dingen die klein lijken, kunnen van grote waarde voor je kind zijn als je hem hierin begeleidt. Twijfel je of je kind begeleiding nodig heeft of wat de juiste begeleiding is? Ik sta altijd open voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om dit te bespreken.

CONTACT

Heb je vragen, wil je contact of een gratis intakegesprek?

DSC_0005

Judith Koers-Tol

Opleidingen & Cursussen

HBO opleiding sociaal-pedagogische hulpverlening

Certificaten en diploma’s behaald op het gebied van gespreksvaardigheden, praktische psychologie, klinische psychologie, kindercoaching en gedrags- en leerproblemen.

Geregistreerd Kindercoach bij het Kindercoachgilde

Aangesloten bij het Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches