Faalangst

Wanneer je faalangst hebt, ben je in bepaalde situaties bang om het niet goed te doen. De angst om het niet goed te doen is er bij faalangst zo sterk dat dit ten koste gaat van je prestaties of cijfers. Iemand met faalangst kan daardoor niet goed laten zien wat hij echt kan. Je verstijft, krijgt een black-out, je gaat dingen uitstellen of gaat erin geloven dat je het niet kan. Bij faalangst is het belangrijk dat dit als eerste wordt aangepakt.

Bij een faalangsttraining zoek ik samen met je kind uit op welke momenten er faalangst speelt en wat er dan met je kind gebeurt. Bij faalangst is het belangrijk dat je kind meer zelfvertrouwen krijgt in deze situaties. Het vergroten van je kind zijn zelfvertrouwen en het leren omgaan met vervelende gedachtes die je op deze momenten hebt is daarom een belangrijk onderdeel van deze training. Ook worden vaardigheden bij je kind versterkt die hij kan inzetten op de momenten dat hij last heeft van zijn faalangst.

Deze faalangsttraining bestaat uit:

Een kennismakingsgesprek,
Zes sessies 
Telefonisch follow-up gesprek. 

Tarief 295 euro.

Twijfel je of er faalangst speelt bij je kind? We kunnen dit uitzoeken tijdens een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. 

AANMELDEN

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek

Reacties